sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Timantteja jaossa


Hirtetyltä tuli timantti. Kiitän ja kumarran. Nyt on ilmeisesti oma vuoroni listata seitsemän mainiota blogia. Perusteluni ovat lyhyitä ja kuivahkoja - olen krapulassa.

1. Vallankumouksen hedelmiä. Marxia, Deleuze'tä ja anarkiaa. Mainioita huomiota ja komeita valokuvia.

2. Rauno Räsänen: Pragmaattista solipismia. Rauno on hauska, terävä, kohtuuton ja kaunopuheinen miekkonen. Miinuksena loputtomat Fogerty ja CCR-jutut. Ei niitä Rauno jaksa kukaan... :)

3. Käymälä. Sivistynyt ja rönsyilevä blogi. Paikoitellen todella mainioita aforismeja. But what's up with the Russia, dude? Tai, niin no. Kyllä itseänikin Venäjä kiehtoo. Ääretön melankolia.

4. Filosofi valittaa. Toivon ettei opiskelutoverini valitus lopu vaan jatkuu vielä pitkään. Seuratkaa ihmiset ihmeessä tätä blogia.

5. Kapinallisen politiikka. Kapina loppui, mutta arkisto elää. Intti siis todella hioo pahimmat särmät pois. Silti: arkisto on täynnä hyviä huomioita yhteiskunnastamme. Sinne ihmiset siis.

6. Egosentrifuugi. En pitkään aikaan seurannut tätä blogia ollenkaan. Nyt se on taas niin sanoakseni "kuuminta hottia". Tai ei ehkä. Vasarafilosofi Taivaansutta pitää puhutella arvokkaammin.

7. Paholaisen asianajaja valistaa immeisiä huuhaasta ja huru-uskovaisista. Paikotellen suosittelisin PA:ta rajoittamaan luonnontiedeinnostustaan.

----------

Näin toimit:

-Leimaa blogisi ylläolevalla rumalla kuvalla.
-Linkitä plakaatin saapumissuuntaan.
-Nimeä ainakin 7 muuta kuvanpalvontarinkiin ja linkitä niihin.
-Jätä viesti nimeämiisi blogeihin.

Ei kommentteja: