lauantai 22. maaliskuuta 2008

Alkoholin puolustus

Viime vuosina muodiksi noussut absolutismi on sinällään kannatettava idea, mutta itseni kaltaiselle emotionaalisesti herkälle, ja älyllisiin pohdintoihin helposti hukkuvalle yksilölle alkoholi on jokseenkin välttämätön nautinto.

Tämän vuoden alku on ollut henkisesti raskas, eikä vähiten opiskeluiden vuoksi. Opiskeluista aiheutunut stressi onkin vaikuttanut emotionaaliseen elämääni raskaasti. Mutta onneksi opiskelut ovat kohta vähäksi aikaa ohi, enää kaksi luentopäiväkirjaa ja kaksi tenttiä - ja kesäloma alkaa!

En sinällään koe opiskelua raskaaksi, mutta se, etten ehdi lukea sellaisia tekstejä, joita haluaisin lukea, ärsyttää. Stressikin on muuttanut muotoaan ja leviää nyt kaikkeen tekemiseeni. Motivaatio on pitkälti mennyt kaikkeen. Koko ajan väsyttää. Kaikki tuntuu melko merkityksettömältä. Ärsyttää.

Onneksi todellisuus ei aivan näin rankka sentään ole. Mutta se voisi olla, mikäli en pysty asiaa ratkaisemaan. Vähemmän surua, enemmän iloa ja onnellisuutta... Anteeksi hetkellinen emoiluni. Koetan saada itseni kuntoon. Jatkan kaljan litkimistä.

Ei kommentteja: